بنده در منوی setting آیکلود گزینه های my photo stream و icloud photo sharing را off میکنم اما پسوردی از من نمیپرسد و وقتی به مرحله قبل برمیگردم گزینه Photo در منوی Icloud همچنان ON است .
همچنین برای پاک کردن کل کانتکتها هم اکانت Sign Out میکنم و delete from my iphone رو میزنم اما هیچ اتفاقی نمیافته و نه پسورد میپرسه و نه کانتکنها پاک میشن .
اشکال از چیه