تاریخ امروز :
iOS
macOS
Xcode
iTunes
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: مشکل active بعد از restore به 5.1.1

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    160
    سپاس
    117
    از این کاربر 74 بار در 30 ارسال سپاس شده است.

    New 2 مشکل active بعد از restore به 5.1.1

    بنده یه گوشی آنلاک فکتوری دارم
    باهاش کار میکردم 5.0.1 هم بودم
    دیشب که به 5.1.1 ری استور کردم با wifi و itunes اصلا اکتیو نمیشه
    و آنتن رو searching میمونه
    بعد از چند دقیقه تو itunes این پیام رو میده
    there is no sim card installed in the iphone you are attempting to active

    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    محل سکونت
    Bayern München FC
    نوشته ها
    5,074
    سپاس
    3,174
    از این کاربر 3,413 بار در 2,027 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    سیم رو عوض کنید و از یک سیم کارت دیگه استفاده کنید
    Livin' in ruins of a palace within my dreams

  3. 2 کاربر زیر از I-MAD عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده اند .


  4. #3
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    337
    ورژن iOS
    8.4.1
    سپاس
    55
    از این کاربر 126 بار در 100 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    سیم کارت تو گوشیتون هست دیگه؟؟!؟

  5. کاربر زیر از mj.pier عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


  6. #4
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    160
    سپاس
    117
    از این کاربر 74 بار در 30 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    بله داداش هم ایرانسل هم همراه اول تست کردم نشد

  7. #5
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    110
    سپاس
    37
    از این کاربر 65 بار در 48 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    کاری که دوستمون گفتن انجام بدید حل میشه
    فقط سیم رو قبل روشن کردن دستگاه بذارید داخلش و بعد گوشی رو روشن کنید

  8. کاربر زیر از argroup.iran عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


  9. #6
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    160
    سپاس
    117
    از این کاربر 74 بار در 30 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    همه این مراحل رو رفتم نشد که نشد

  10. #7
    تاریخ عضویت
    May 2012
    نوشته ها
    119
    سپاس
    8
    از این کاربر 82 بار در 48 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط greentanha نمایش پست ها
    همه این مراحل رو رفتم نشد که نشد
    روی کامپیوتر چیز پی ان رو روشن کن بعد ب ایتونز وصل کن دستگاه رو

  11. کاربر زیر از alidav286 عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


  12. #8
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    160
    سپاس
    117
    از این کاربر 74 بار در 30 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    عزیز چیز پی انم روشن کردم نشد

  13. #9
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل سکونت
    kerman-کرمان
    نوشته ها
    919
    سپاس
    287
    از این کاربر 573 بار در 397 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    مطمعا هستین آنلاک هست؟اینترنت مشکلی نداره؟

  14. #10
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    337
    ورژن iOS
    8.4.1
    سپاس
    55
    از این کاربر 126 بار در 100 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    انلاک فکتوری بوده یا اینکه با پول آنلاکش کرده بودید؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات سایت
لینک دوستان
درباره سایت
انجمن تخصصی آيفون در سال ۲۰۰۷ با عرضه‌ی اولين نسل گجت‌های iOS اپل فعاليت خود را آغاز نمود. مفتخر هستيم که تا اين لحظه پيشتاز خدمت رسانی به کاربران ايرانی محصولات اپل باشيم.

اکنون ساعت 09:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.