تاریخ امروز :
iOS
macOS
Xcode
iTunes
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل در تغییر رزولوشن

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    16
    سپاس
    10
    از این کاربر 3 بار در 3 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض مشکل در تغییر رزولوشن

    سلام
    من روی سیستمم یک اسنو لیوپارد 10.6.6 نصب کردم. کارت گرافیکمم nvidia 210gt 1G است.
    وقتی رزولوشن را از 1024 در 768 افزایش میدم صفحه میشه آبی کم رنگ ساده خالی و با بوت شدن هم تغییر نمیکنه.
    1- چرا اینطوری میشه؟
    2- راهش چیه که رزولوشن را بتونم تغییر بدم.
    3- چطور برش گردونم چون اینطوری مجبورم دوباره هکینتاش نصب کنم.

    ممنون میشم این یکی پستم را جواب بدین چون قبلیا بی پاسخ موندن

    با تشکر

  2. #2
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    350
    سپاس
    2,856
    از این کاربر 278 بار در 143 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    کد:
    "Graphics Mode"="1200x900x32"
    توی بوت v- رو میزنید و دقیقا به همین صورت توی اینارو بنویسید
    حروف اول بزرگن

  3. کاربر زیر از mahyar1386 عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


  4. #3
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    XCODE
    نوشته ها
    2,046
    ورژن iOS
    10.3.3
    ورژن Mac
    10.11.6
    سپاس
    695
    از این کاربر 3,278 بار در 1,592 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    به منوی  بزنید و سپس System Prefrences برید.
    روی گزینه Displays بزنید و به تب Color بروید.
    باید روی Color LCD باشه.


    اگر باز نشد ، باید یکبار monitor را کالیبره کنید (محلی که با رنگ آبی مشخص کردم).
    محتوای مخفی - انجمن تخصصی آیفون
    ویرایش توسط E H S A N : 25-04-2012 در ساعت 08:44 PM

  5. کاربر زیر از E H S A N عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


  6. #4
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    16
    سپاس
    10
    از این کاربر 3 بار در 3 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    ممنون از پاسخهاتون.
    1- دوست عزیز، Mahyar1386 دستور را زدم، کار نکرد.
    1.5 - از f- و x- استفاده کردم سیستم در حالت Safe Mode بالا اومد و فقط رزولوشن 1024x768 را نشان میده.
    2- دوست عزیز، E H S A N، در حالت Safe Mode که بالا اومد اصلا حالت Color LCD نداشت.
    3- نهایتا بعد از Safe mode و انتخاب دوباره 1024x768 سیستم را ریستارت کردم ولی بازم بعد از لوگوی طوسی اپل دوباره یه صفحه آبی کم رنگ خالی نشون میده بدون نشانگر ماوس.

  7. #5
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    XCODE
    نوشته ها
    2,046
    ورژن iOS
    10.3.3
    ورژن Mac
    10.11.6
    سپاس
    695
    از این کاربر 3,278 بار در 1,592 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    اینکه دیگه نشانگر موس را نشون نمیده عجیبه ، قسمت Calibrate را پیش رفتید ؟

  8. #6
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    16
    سپاس
    10
    از این کاربر 3 بار در 3 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    بله یه Default profile (اگه اشتباه نکنم) هم ایجاد کرد

  9. #7
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    76
    سپاس
    52
    از این کاربر 136 بار در 68 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    مانیتور رو از طریق پورت vga وصل کردید یا dvi ؟
    اگر راههای گفته شده رو انجام دادید، تنها راه برای حل این مشکل اینه که مانیتور رو از طریق کابل dvi وصل کنید.

  10. کاربر زیر از eAmin عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


  11. #8
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    XCODE
    نوشته ها
    2,046
    ورژن iOS
    10.3.3
    ورژن Mac
    10.11.6
    سپاس
    695
    از این کاربر 3,278 بار در 1,592 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    دوست عزیر آخرین راهی که به شما میتونم پیشنهاد کنم این هست که همونجا توی قسمت تنظیمات display دوباره Calibrate را بزنید ، فقط این بار این گزینه را هم فعال کنید و با تتظیماتی که بهتون میده بازی کنید ، ببینید میتونید رنگ دلخواهتون را درست کنید.

  12. کاربر زیر از E H S A N عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


  13. #9
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    16
    سپاس
    10
    از این کاربر 3 بار در 3 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    با تشکر از همه عزیزان که پاسخ دادند.
    بلاخره بعد از کلی اینور و اونور کردن مشکل به اینصورت حل شد که هر وقت کوچکترین تغییری روی تنظیمات display میدم صفحه به آبی کم رنگ بدون هیچ آیکن و نشانگر ماوس تبدیل میشه و فقط باید با نگه داشتن دکمه power سیستم رو خاموش کنم.
    بعد وقتی iBoot بالا اومد باید از x- استفاده کنید تا سیستم بصورت Safe بوت بشه. بعد باید سیستم رو حتما حتما Shutdown کنید (ریستارت جواب نمیده).
    دفعه بعد که سیستم رو روشن میکنید درست بالا میاد در همون رزولوشنی که تنظیم کرده بودید !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات سایت
لینک دوستان
درباره سایت
انجمن تخصصی آيفون در سال ۲۰۰۷ با عرضه‌ی اولين نسل گجت‌های iOS اپل فعاليت خود را آغاز نمود. مفتخر هستيم که تا اين لحظه پيشتاز خدمت رسانی به کاربران ايرانی محصولات اپل باشيم.

اکنون ساعت 08:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.