اینم شروع کار :
Clippy Beta این برنامه بسیار کاربردی قابلیت کپی ، پست رو در آیفون اضافه می کنه
از cydia دانلود کنید
| نرم افزارهای Cydia این بخش مخصوص برنامه های عرضه شده در cydia میباشد |
| تبلیغات | |
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|||||
سلام دوستان عزیز . از این به بعد برنامه های cydia رو در اینجا معرفی کنید و واسه هر برنامه یه تاپیک جدید باز نکنید
اینم شروع کار : Clippy Beta این برنامه بسیار کاربردی قابلیت کپی ، پست رو در آیفون اضافه می کنه از cydia دانلود کنید
من آریایی ام، خدای من ایران، پیغمبر من کوروش، امام من داریوش، کتاب مقدسم شاهنامه، دستور دین من لوح کوروش بزرگ، پرچم من درفش کاویانی، بهشت من آزادی، عید من مهرگان، دین من زرتشت، ذات من آریاییست، دشمنم تازیان، ذکرم پاینده ایران، مذهب من آریاییست، من آریایی ام iphone 4 , This changes everything , Again ![]() |
|||||

| 29 کاربر از پست مفید roozbeh7000 سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
برنامه ی 5column از سورس ir-iphone.ir/cydia نصب کنید اینم عکسش!!!!:22::22:
4ستون ایفون به 5تا تبدیل میشه!!!!! |
|||||

| 12 کاربر از پست مفید salar سپاس کرده اند . | ||

| 10 کاربر از پست مفید afshin976 سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
این برنامه که به زودی قرار در cydia ارایه بشه دارای قابلیت های جالبیه که بد نیست یه کمی بیشتر با کار کردش آشنا بشیم .
اجرای برنامه همچنان مانند Clippy Beta تنها همراه با کیبرد میباشد و نحوه فعال کردن با کلیک بر روی دکمه اینترنشنال میباشد .با اجرای برنامه صفحه ای (Clipoard) در اختیار شما قرار میگیرد که عمل copy و paste را در آن کنترل خواهید کرد. ![]() فکر میکنم تصاویر گویا باشند. ![]() یکی از بخش های جالب این برنامه این است که صفحه ای که در واقع میز کار برنامه است از دو حالت Templates و Clipboard پشتیبای میکند . Clipboard محدود بوده و تا حدود 10 آیتم را میتواند در خود کنترل کند در واقع برای اطلاعات موقتی کاربرد دارد ... در حالی که حالت Templates محدودیت فضا نداشت و برای نگهداری اطلاعات دایمی یا همیشگی مثل username& password کاربرد دارد ...به هر حال هنوز که برنامه ریلیز نشده ,,,بقیه بررسی باشه برای بعد ... |
|||||

| 13 کاربر از پست مفید mchpour سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
TalkMe
cydia; iSpazio TalkMe ist first text-to-speech application to read sms on your iphone. سلام این برنامه که از امروز در cydia هست میتونه sms هارو بخونه. به زبانها: فرانسوی، ایتالیای، آلمانی، انگلیسی، اسپانیا، لهستنی ......... |
|||||

| 8 کاربر از پست مفید roxana سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
سلام دوستان یه سر به سدیا بزنید و برنامه hClipboard را دانلود کنید البته اول clipp beta را اگه قبلا نصب کردین پاک کنید بعد از نصب از توی تنضیمات گوشی قسمت جنرال کیبورد نام برنامه هست اونو فعال کنید و از این به بعد یه ابزار کپی و پیست حرفه ای به کیبوردتون اضافه میشه برین حالشو ببرین.اینم عکسش تو گوشی خودم.
|
|||||

| 9 کاربر از پست مفید milad_95158 سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
برنامهی LockDown که در سیدیا هست برای گذاستن پسورد بر روی برنامه هاتون!!!
|
|||||

| 12 کاربر از پست مفید salar سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
برنامه ی Safari AddOn
این برنامه خیلی قابلیت به safari اضاف میکنه از جمله: 1)ITransmogrify 2.0پلی کردن ویدیو های یوتوب در سفری 2)Tabulate یه عکس بالا سمت چپ اضاف میشه که با کلیک بر روی یه لینک میپرسه میخاید همینجا باز شه یا یه صفحه ی دیگه یا بعدن با چند تا لینک دیگه با هم باز شن 3)open new tab :مثل قبلی اما بدون پرسیدن توی یه صفحه دیگه باز میکنه 4)translate to english که صفحه رو براتون به انگلیسی ترجمه میکنه با استفاده از google translator 5)search google images: که عکس ها رو براتون سرچ میکنه 6)Search in Wikipedia:توی ویکی پدیا سرچ میکنه! 7)Find Similiar Sites : سایت های مشابه با سایت باز شده رو پیدا میکنه 8)Dictionary: ضایست دیگه چیه کلمات رو ترجمه میکنه 9)All Images Display تمام نوشته های سایت رو پاک میکنه و فقط عکس ها رو نشون میده از سورس [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند] دانلود کنید [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند] |
|||||

| 16 کاربر از پست مفید IN$PIRE سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
سلام
این برنامه نوی cydia هست و مجانی میتونید برا آیفون 3g استفاده کنید. اینجا در آلمان بچها که وصل کردن نوشتن خیلی عالی کار میکنه. در ایران باید شما استفاده کنید و فیدبک بگید. راهش: 1. open cydia 2. go to manage 3. sources 4. edit----->add 5. [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند] 6. done 7. press on the new source and install both files 8. In program go to the setting//GPS//GPS in use "iPhone 3G GPS"//GPS status (position) connected نقشه را میشود با ویفی دانلود کرد. اینجا میتونید در مورد این برنامه بیشتر اطلاعات دریافت کنید: [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند] |
|||||

| 7 کاربر از پست مفید roxana سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
برنامه TalkMe - Text to Speech Application برنامه اي براي تبديل متن به صوت هستش
كه ميتونيد از Cydia و درون قسمت utilities نصبش كنيد ... ![]() اين برنامه به شما امكان ميده به جاي اينكه SMS هاتون رو بخونيد به اونها گوش كنيد ... اين برنامه خودش نياز به يك سري از كارها داره بعد از نصب شدن ، وقتي شما اين برنامه رو باز ميكنيد ليستي از همه SMS ها ميبيند ... ![]() و اين SMS ها اصلا هيچ ترتيبي ندارند ، و اين ليست اونقدر به هم ريخته هستش كه شما نميتونيد چيزي درونش پيدا كنيد ؛ اما يك Setting وجود داره كه ميتونيد ازش كمك بگيريد از سمت چپ ميتونيد Info-Setting رو انتخاب كنيد ، ![]() اينجا ميتونيد زبان برنامه رو عوض كنيد ، سرعت سخن گفتن رو تنظيم كنيد ، و خاموش / روشن كردن حالت نشون دادن فقط SMS هاي خوانده نشده ... نكته جالب اينكه شما ميتونيد تنظيماتتون رو چك كنيد و درون TextBox هر چي دوست داريد بنويسيد و برنامه اونو براتون ميخونه ... خوب اين برنامه هنوز كامل نيست و جاي كار بسياري داره ... منبع : [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند] |
|||||

| پاسخ | « موضوع قبلی - نرم افزارهای Cydia - موضوع بعدی » |
| برچسب ها |
| cydia, jphone |
| ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
حالت خطی |
|