دوستان من با نصب این برنامه از سورس BIGBOSS می تونید تقریباً در تمام قسمتهای آیفونتون از ویبره استفاده کنید .
| نرم افزارهای Cydia این بخش مخصوص برنامه های عرضه شده در cydia میباشد |
| تبلیغات | |
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|||||
![]() دوستان من با نصب این برنامه از سورس BIGBOSS می تونید تقریباً در تمام قسمتهای آیفونتون از ویبره استفاده کنید . |
|||||

|
|||||
![]() با نصب این برنامه از سورس XSELLIZE میتونید با تکان دادن گوشیتون اونرو به حالت لاک و آنلاک ببرید . |
|||||

|
|||||
|
برنامه Multifl0w واقعا برنامه جالبیه. من الان 5 دلار دادم خریدم لیسانس برنامه رو و باید بگم که یکی از چیزهایی هست که ارزش خریدن داشت.
|
|||||

| کاربر زیر از پست مفید mahdibehzadpour سپاس کرده است . | ||
|
|||||
|
سلام
caller idfix براى٣.١.٢ fwهست يا نه؟ اونيكه تو cydia هست كار نميكنه مثل اينكه كد ايران تو ليستش نيست. لطفا سورس معرفى كنيد إمكان نصب فايل deb رو ندارم. ممنون |
|||||

| کاربر زیر از پست مفید hamid_mam سپاس کرده است . | ||
|
|||||
|
دوستان با چه برنامه اي ميشه داك گوشيمو شبيه به اين بكنم.
|
|||||

| کاربر زیر از پست مفید Partovei سپاس کرده است . | ||
|
|||||

|
|||||
|
نقل قول:
این برنامه میتونه چند برنامه رو برات باز کنه و به راحتی بهت نشون بده محیطش رو. و مسلما روی باطری هم تاثیر داره. اینم سایت اصلیش: [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند] ![]() ![]() ![]() |
|||||

|
|||||
|
یعنی مصرف باطری رو بالا می بره دیگه ؟؟؟ اون برنامه که کنار باتری درصد می زد battery control بود؟؟؟
|
|||||

|
|||||
|
نقل قول:
بله مصرف به هر بالا میره ، حالا این میزان مصرف به چشم بیاد یا نه بستگی به مصرفتون و نصب بعضی از نرم افزارها داره!!! |
|||||

| کاربر زیر از پست مفید mahdibehzadpour سپاس کرده است . | ||
| پاسخ | « موضوع قبلی - نرم افزارهای Cydia - موضوع بعدی » |
| برچسب ها |
| cydia, jphone |
| ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
حالت خطی |
|