تاریخ امروز :
iOS
macOS
Xcode
iTunes
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل با gevey

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    27
    ورژن iOS
    8.1.2
    سپاس
    4
    از این کاربر 4 بار در 3 ارسال سپاس شده است.

    Thumbsdown مشکل با gevey

    سلام
    آیفون 4 لاک با ورژن 5.0.1 با baseband 3.10.01 دارم
    از وقتی به 5.0.1 آپدیت کردم همش no service میزنه اولین سورس رو که اد میکنم دیگه از آنتن خبری نیست
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    46
    سپاس
    18
    از این کاربر 9 بار در 6 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط golvakhi نمایش پست ها
    سلام
    آیفون 4 لاک با ورژن 5.0.1 با baseband 3.10.01 دارم
    از وقتی به 5.0.1 آپدیت کردم همش no service میزنه اولین سورس رو که اد میکنم دیگه از آنتن خبری نیست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست عزيز گوشي شما فكتوري نبوده ؟

  3. #3
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    46
    سپاس
    18
    از این کاربر 9 بار در 6 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    چرا قبل از ريستور كردن تمام مطالب را نمي خوانيد ؟



    مشکل لوک شدم گوشی

    اين دوست ما هم به مشكل شما برخورده

  4. #4
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    27
    ورژن iOS
    8.1.2
    سپاس
    4
    از این کاربر 4 بار در 3 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    baseband 3.10.01 آنلاک میشه آنتن هم دارم بعد از ادد کردن installous آنتن نمیاد

  5. #5
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    46
    سپاس
    18
    از این کاربر 9 بار در 6 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    بعد از اينكه instalus رو نصب كرديد و آنتن نيومد همون موقع حذفش كنيد ببينيد آنتن مياد ؟ آيا مطمئن هستيد كه نصب اين برنامه آنتن رو مي بره .؟

  6. #6
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    27
    ورژن iOS
    8.1.2
    سپاس
    4
    از این کاربر 4 بار در 3 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    دقیقا با installous و appsync 5 مشکل داره ولی کلا 5.0.1 با gevey خوب کار نمیکنه
    این دو تا رو پاک میکنم درست میشه

  7. #7
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    65
    سپاس
    180
    از این کاربر 476 بار در 298 ارسال سپاس شده است.

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط golvakhi نمایش پست ها
    دقیقا با installous و appsync 5 مشکل داره ولی کلا 5.0.1 با gevey خوب کار نمیکنه
    این دو تا رو پاک میکنم درست میشه
    دوست عزیز یه بار دیگه گوشی رو ریستور کن البته با کاستوم فریمور ببین جواب میده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات سایت
لینک دوستان
درباره سایت
انجمن تخصصی آيفون در سال ۲۰۰۷ با عرضه‌ی اولين نسل گجت‌های iOS اپل فعاليت خود را آغاز نمود. مفتخر هستيم که تا اين لحظه پيشتاز خدمت رسانی به کاربران ايرانی محصولات اپل باشيم.

اکنون ساعت 12:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.