i-Phone.ir

تازه های تکنولوژی آخرين رويداد ها و اخبار تکنولوژي روز دنيا در اين بخش قرار ميگيرد
تبلیغات
ابزارهای موضوع   تعویض به حالت خطیتعویض به حالت ترکیبیتعوض به حالت رشته ای
roozbeh7000 آواتار ها
سپاس ها: 4,593
سپاس شده 18,926 در 4,791 پست
roozbeh7000 به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به roozbeh7000

بزرگترین فرق app store فروشگاه نرم افزاری اپل و Android Market فروشگاه نرم افزاری آندروید این است که هربرنامه یا بازی که به فروشگاه اپل فرستاده می شود پس ازتست و تایید اپل در فروشگاه قرار میگیرد ولی برای آندروید ٍ گوگل تنها به کاربرانش هشدار می دهد که در هنگام نصب دقت کنند که این سهل انگاری گوگل میلیون ها کاربر رو به دردسر بزرگی انداخت .
شاید هیچ کاربر آندروید فکر نمی کرد که یک برنامه wallpaper که در نقاط مختلف بین ۱.۱ میلیون تا ۴.۶ میلیون بار دانلود شده است یک برنامه نفوذی به گوشی های آندرویدی است . این برنامه اطلاعات شخصی کاربران از قبیل پسورد های ای میل و voice mail و بسیاری اطلاعات شخصی دیگر رو به روی سرور هایی در چین میفرستد حتی اطلاعات کارت های اعتباری یا پیام های متنی و شماره تلفن های درون سیم کارت نیز این قاعده مستثنا نبودند

[فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند]
من آریایی ام، خدای من ایران، پیغمبر من کوروش، امام من داریوش، کتاب مقدسم شاهنامه، دستور دین من لوح کوروش بزرگ، پرچم من درفش کاویانی، بهشت من آزادی، عید من مهرگان، دین من زرتشت، ذات من آریاییست، دشمنم تازیان، ذکرم پاینده ایران، مذهب من آریاییست، من آریایی ام

[فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها می باشند]
iphone 4 , This changes everything , Again

11 کاربر از پست مفید roozbeh7000 سپاس کرده اند .
برچسب ها
کاربران, آندروید, امنیتی, انداخت, دردسر, ضعف
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
حالت خطی حالت خطی