تاریخ امروز :
iOS
macOS
Xcode
iTunes
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: حذف کامل فیلم و تصویر در iOS

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    29
    سپاس
    0
    از این کاربر 37 بار در 17 ارسال سپاس شده است.

    Icon2007 حذف کامل فیلم و تصویر در iOS

    دستگاه های ساخت شرکت اپل همواره ویژگی های منحصر به فردی دارند که کاربران را به خود جذب می کنند. ویژگی های دوربین محصولات این شرکت، مانند دوربین آیفون و آیپد از این قاعده مستثنی نیست و شامل ویژگی های جذاب بسیاری است. اما در کنار این ویژگی های جذاب، به نظر می رسد کار با برخی ویژگی ها در iOS8 دشوار است. یکی از این ویژگی ها بازگردانی عکس های حذف شده است. اما قابلیت بازگردانی تصاویر در آیفون یا آیپد بدین معناست که این تصاویر به طور کامل از دستگاه شما پاک نشده اند. شاید شما بخواهید تصویری را برای همیشه حذف کنید، به گونه ای که دیگر قابل بازیابی نباشد. امروز به شما آموزش می دهیم که چگونه عکس و فیلم های موجود در آیفون یا آیپدتان را کامل و برای همیشه حذف کنید.

    تصاویر و فیلم ها به سه روش در آیفون ذخیره می شوند: ثبت تصویر با استفاده از اپلیکیشن تصویر برداری، ذخیره از اینترنت با استفاده از مرورگر سافاری و یا با اتصال به رایانه. در iOS8،برخلاف iOS7، زمانی که تصاویر را حذف می کنید، این فایل ها کاملا از دستگاه شما حذف نمی شوند، بلکه به سطل زباله انتقال داده می شوند. این یکی از ویژگی های مثبت این سیستم عامل است، زیرا تا ۳۰ روز پس از حذف یک فایل می توانید آن را بازیابی کنید.
    حذف کامل تصاویر و فیلم ها در iOS8

    • در صفحه ی اصلی اپلیکیشن Photos را باز کنید.
    • سپس گزینه ی Albums را انتخاب کنید. این گزینه در گوشه ی پایین سمت راست صفحه ی نمایش قرار دارد.
    • در این قسمت می توانید بخش Recently Deleted را مشاهده کنید.
    • بخش Recently Deleted را انتخاب کنید.



    • در این پوشه تمام مواردی که اخیرا حذف کرده اید را می توانید ببینید.
    • در گوشه ی بالا، سمت راست گزینه ی Select را انتخاب کنید.



    • تصاویری که می خواهید برای همیشه حذف کنید را انتخاب کنید. می توانید تصاویر را تک تک و یا گروهی انتخاب کنید.
    • پس از انتخاب تصاویر، گزینه ی Delete، در گوشه ی پایین و سمت چپ صفحه ظاهر می شود.



    • روی گزینه ی Delete photo کلیک کنید. تصاویر برای همیشه حذف و غیرقابل بازگشت می شوند.


    منبع: پن اپل

  2. کاربر زیر از asal rnj عزیز به خاطر این پست مفید سپاس کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات سایت
لینک دوستان
درباره سایت
انجمن تخصصی آيفون در سال ۲۰۰۷ با عرضه‌ی اولين نسل گجت‌های iOS اپل فعاليت خود را آغاز نمود. مفتخر هستيم که تا اين لحظه پيشتاز خدمت رسانی به کاربران ايرانی محصولات اپل باشيم.

اکنون ساعت 06:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.