سلام دوستان. اقا من یه مشکل عجیب غریب دارم. زمانی ک برای اولین برا مک رو استارت کردم. از اپل ایدی یکی از دوستام که بدون استفاده مونده بود استفاده کردم. بعدا یدونه جدید برای خودم ساختم.
و رفتم داخل preference , و از قسمته group and preference اپل ایدی جدیدو اضافه کردم و اپل ایدی اولیه رو ریموو کردم. اما مشکل این جاست که, زمانی که سیستم رو روشن میکنم , اولش ازم پسورده اپل ایدی
قبلی رو میخواد و بعد از رد شدن از این قسمت پسورد اپل ایدی جدیدمو میخواد. سوالم اینکه با اینکه من اپل ایدی قبلی رو پاک کردم چجور همچین اتفاقی میفته؟؟؟؟؟