| معرفی iPad در این بخش به خصوصیات, معایب و کارایی های آیپد خواهیم پرداخت. |
| تبلیغات | |
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|||||
|
در ضمن دوستانی که آیپد رو به خاطر نداشتن flash محکوم میکنند...بدونید که مایکروسافت تو ویندوز موبایل 7 ساپورت فلش رو قطع کرده!!!!!!!!!و windows mobile 7 فلش نخواهد داشت.
|
|||||

| 2 کاربر از پست مفید saeedm_99 سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
نقل قول:
فریم ور ایپاد و ایفون رو نمیشه گفت سیستم عامل . در واقع اینها یک جور embedded os یا درست تر "فریم ور" نامید (امیدوارم یکی از دوستان نیاد بگه تعریف من از امبدد غلط هستش).شما نمی تونی واسه ایفون برنامه سیستمی بنویسی . ایفون 2g با پردازنده 400 برنامه هارو با رزولوشن 320 *480 اجرا میکنه و ایپد برنامه هارو 1024*768 بنا بر این در مقابل 2 برابر شدن سرعت پردازنده بیش از 2 برابر شدن اندازه اسکرین مواجه هستیم . در مورد a4 هم هنوز خود اپل هنوز اطلاعات کاملی منتشر نکرده .(حتی هنوز قطعی نشده که طراحی پردازنده با اپل بوده یا arm ) اما در هر صورت اینطور که معلومه شبه پردازنده دوم برای پردازش تصویر و عملیات io هستش . نقل قول:
ایفون که جای خود داره وسایلی چون تلوزیون و رسیور و حتی لباس شوی و... همه دستگاه های الکترونیکی سیستم عامل دارند .منتها قابلیت هایی که سیستم عامل در اختیار برنامه نویس میزاره متفاوت هست .( فکر میکنم باید جمله خودم رو در مورد سیستم عامل باید درست تر مینوشتم ) ------------------------------------------------- به نظر من ایپد میتونست قوی تر از اینها باشه .چیزی مثله ایفون تو ضمینه موبایل ها . فرض کنید ایپد mac os و توانیی اجرای اون رو داشت . ![]() اگه گفتم ایفون سیستم عامل نداره نه به اون معنی که واقعاً سیستم عاملی در کار نیست . اتفاقاً mac os x یک سیستم عامل فوق العاده برای یک موبایل حساب میشه . اما mac os x برای دیوایسی در ابعاد هیپد به نظر من سیستم عامل نیست . فرض کنید شما یک لپ تاب داشته باشین با سیستم عامل سیمبیان .درسته که سیمبیان برای گوشی موبایل با 200 مگا هرتز سیستم عامل خوبی حساب میشه اما برای یک لپ تاب سیستم عامل مناسبی نیست که من میگم اصلاً سیستم عامل نیست(برای لپ تاب ) درسته که شمت می تونین برنامه های سیمبیان رو روی لپ تاب اجرا کنین اما این واقعاً هدف بوجود اومد لپ تاب هستش . |
|||||

| کاربر زیر از پست مفید saeedsam7 سپاس کرده است . | ||
|
|||||
|
نقل قول:
مک او اس ایفون یک سیستم عامل تمام عیار و ورژن خاصی از مک او اس هست که برای ایفون طراحی شده - همانطور که ویندوز مبایل سیستم عاملی کامل و پلت فورمی هست که توسط مایکرسافت دولپ شده که شمای برنامه نویس میتوانید بوسیله این سیستم عامل ها تمامی قسمتها ی دستگاه رو با سافتور که مینویسید به کنترل خود در بیارید و بسته به نیازتون از تک تک انها استفاده کنید اگه اینجوری فکر میکنی میشه یه دلیلی هم برای وجود phone SDK که براحتی از سایت اپل میتونی بگیری و شروع به ساختن انواع و اقسام برنامه ها برای سیستم عامل ایفون کنید بیارید ؟
|
|||||

|
|||||
|
نقل قول:
سلام دوست عزیز . لطفاً پست من رو تا انتها بخونین . من گفتم که برنامه سیستمی نمیشه نوشت (low level programing) نه اینکه نمیشه برنامه واسته سیستم ایفون نوشت . توی ایفون نمیشه تمام قسمت ها رو به کنترل خودت در بیاری . اگه اینطور نبود که این همه برنامه واسه ایفون وجود نداشت . قطعاً میشه برنامه و بازی واسه ایفون نوشت . لطفاً قسمت اخر پست قبلی من رو بخون . |
|||||

|
|||||
|
دوست عزیز اگه منظور شما از برنامه سیستمی اینه که نمیشه تمامی قسمت ها رو با برنامه کنترل کرد من باز هم مخالفم نمونش برنامه
iBluetooth هست که با وجود تدابیر امنیتی و سیاست اپل باز این سبک برنامه ها نوشته شده و چیپست تحت کنترل برنامه نویس قرار میگیره یا همون ویروسی که تازگی یکسری دستگاه هار الوده کرده بود یا کلا فرایند جیلبرک و سافورهای کرک شده و cydia ,... |
|||||

|
|||||
|
نقل قول:
دقیقاً منظور من همینه که شما فرمودین . و این یکی از مواردی هستش که باعث میشه به این واسط نگم سیستم عامل . ببینید اگر این مسائل بون هک کردن و .... قابلیت دسترسی داشت اون موقع اسم سیستم عامل صحیح تر بود برای mac os x اما استفاده کردن از قابلیت های یک سخت افزار توسط هک کردن اون یعنی اینکه یکسری قابلیت ها از شما گرفته شده . میشه مثله قضیه psp و ds که فریم ور رو حک میکنن و براش homebrew مینویسن . ایا واقعاً به فریمور ds و psp میشه گفت سیستم عامل ؟! راستش به نظر من mac os x چیزی مابین سیستم عامل و فریم ور هستش . بر میگرده به تعریف ما سیستم عامل . |
|||||

|
|||||
|
نقل قول:
ببین ٫ اینکه چقدر از امکاناتش برای کاربر دسترسی مستقیم داشته باشه مهم نیست این مهمه که پشت منو هایی که کاربر میبینه چه اتفاقی میفته و چیزی که اینجا هست واقعا یکی از کامل ترین سیستم عامل هاییه که رو دست گاه های قابل حمل میشه دید ! خیلی عجیبه که شما وجود kernel به این پیچیدگی رو نادیده میگیری ![]() جهت مطالعه بیشتر قبل دادن نظر بعدی : XNU - Wikipedia, the free encyclopedia iPhone OS - Wikipedia, the free encyclopedia http://en.wikipedia.org/wiki/Darwin_(operating_system) test
|
|||||

| 3 کاربر از پست مفید onfuve سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
نقل قول:
من تعصبی به اپل و آیفون ندارم خودمم آیفون ندارم ولی یادمه روزی که آیفون اومده بود خیلی ها بخاطر نداشتن BlueTooth نخریدن چون واقعا'' دیدشون به گوشی در حد Bluetooth بود نه توانایی های حرفه ای و منحصر به فردی که داره حالا هم همه دارن جبهه میگیرن و عیب جویی میکنن که اینش فلان و اینش بیساره و ... البته ایراد گرفتن و عیب جویی کار بدی نیست و لی لا اقل اگه قراره کارشناسی نباشه ,از روی تحقیق باشه نه ظاهر بینی و سلیقه شخصی بازخوانی این تاپیک 3 ماه آینده خالی از لطف نیست ! |
|||||

|
|||||
|
اپل هم خودشو مسخره کرده با این ایپدش
![]() از نظر من ایفون کارایی بیشتر از اینه ![]() اون همه هیاهویی که راه انداخته بود که تحولی جدید در دنیای تکنولوزی رو معرفی میکنه این دستگاه دو ریالی بود
|
|||||

| پاسخ | « موضوع قبلی - معرفی iPad - موضوع بعدی » |
| برچسب ها |
| ipad, هشت, اشتباه, بزرگ |
| ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
حالت خطی |
|