کسی میدوونه مشکل چیه یا کجاست؟؟؟؟؟
| سؤالات و مشکلات در مورد آیفون هرگونه سؤال و بحث متفرقه در این بخش قرار میگیرد |
| تبلیغات | |
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|||||
من آیفون 3g 16 دارم ولی وقتی به آیتونز وصل می کنم 14 گیگ میشناسه
کسی میدوونه مشکل چیه یا کجاست؟؟؟؟؟
|
|||||

| کاربر زیر از پست مفید rezajaambax سپاس کرده است . | ||
|
|||||
|
مشکلی نیست مال همه به همین شکله
|
|||||

| 2 کاربر از پست مفید Rouzbeh سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
کلا بخشی از فظا رو سیستم عامل پر میکنه
|
|||||

| کاربر زیر از پست مفید emanworld سپاس کرده است . | ||
|
|||||
|
ربطی به سیستم عامل نداره،کلا حافظه ها همینطورن،شما هارد 500 هم که بگیری وقتی چک میکنی فقط 470 گیگ Available میزنه،فلش هم همینطوره،قاعدتا باید بیشتر باشه ولی میبینیم که ابنجوری نیست!!!
حالا اینکه دلیلش چیه دوستان متخصص میدونن!بگن ما هم به اطلاعاتمون اضافه بشه. |
|||||

|
|||||
|
سلام
دلیلش کاملا واضحه چون 14.3 گیگ که میزنه یعنی: 14643.2 مگ . 14994636.8 کیلوبایت . 15354508083.2 بایت و 750 مگ معادل 768000 کیلوبایت معادل 786432000 بایت هم درایو سیستم عامل هست که جمعا میشه : 16140940083.2 !!! |
|||||

| 6 کاربر از پست مفید amaru سپاس کرده اند . | ||
|
|||||
|
به زبون ساده این اختلاف ناشی از اختلاف معنای واقعی مگ < گیگ و این چیزها با معنای کامپیوتری اونه
|
|||||

|
|||||
|
من وقتی به ایتونز وصل میشم غیر از عکس و اهنگ و ...
حدود 2 گیگ از حافظه رو other file میکنه.جطوری میتونم پاکشون کنم.2 گیگ غیر طبیعیه. |
|||||

|
|||||
|
با اجازه تمام اساتید این اختلاف ناشی از اختلاف تعریف کیلو و مگ وگیگ و ... در دو ساحت ۱) تکنولوژی ساخت سخت افزار ۲) تکنولوژی استفاده در رایانه میباشد.
۱) تکنولوژی ساخت سخت افزار : در کارخانه ساخت هارد درایو و مموری چون بیت ها طبق معمول بصورت ده دهی در کنار یکدیگر قرار داده و شمارش میشوند تعریف ها بصورت زیر است : یک کیلو بایت = ۱۰۰۰ بایت یک مگا بایت = ۱۰۰۰ کیلو بایت یک گیگا بایت = ۱۰۰۰ مگا بایت بنابراین : یک گیگا بایت ( در کارخانه ) = ۱۰۰۰*۱۰۰۰*۱۰۰۰ = ۱۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ بایت ۲) تکنولوژی استفاده در رایانه : در رایانه بعلت ملاحظات ساختار دو دو یی ( و نه ده دهی ) تعاریف بصورت زیر است : یک کیلو بایت = ۱۰۲۴ بایت یک مگا بایت = ۱۰۲۴ کیلو بایت یک گیگا بایت =۱۰۲۴ مگا بایت بنابراین تعریف کیلو و مگ وگیگ در کارخانه و در رایانه با هم متفاوت است. *) موقعی که هارد ۵۰۰ گیگ میخریم یعنی ۵۰۰ گیگ کارخانه ای که میشود : ۵۰۰*۱۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰=۵۰۰،۰۰۰،۰ ۰۰،۰۰۰ بایت حال عدد فوق را سه بار بر ۱۰۲۴ تقسیم میکنیم تا از بایت به کیلو و از کیلو به مگ و از مگ به گیگ تبدیل شود که میشود : ۴۶۵.۶۶ گیگا بایت یعنی : ۵۰۰ گیگ کارخانه ای = ۴۶۵.۶۶ گیگ رایانه ای *) موقعی که دی وی دی ۴.۷ گیگی میخریم یعنی ۴.۷ گیگ کارخانه ای که با ضرب اون در یک میلیارد و تقسیم سه بار بر۱۰۲۴ میشود ۴.۳۷ رایانه ای که میبینیم در nero همین قدر میتوانیم روی آن رایت کنیم. *) موقعی که ۱۶ گیگ حافظه داخلی داریم یعنی ۱۶ گیگ کارخانه ای که با ضرب اون در یک میلیارد و تقسیم سه بار بر۱۰۲۴ میشود ۱۴.۹ گیگ رایانه ای که مثلا اگر آیفون باشد در آیتیونز ۱۴.۹ گیگ میبینیم. پس چیزی گم نشده و اختلاف، ناشی از اختلاف تعریف کیلو و مگ و گیگ در کارخانه ساخت و در رایانه میباشد. |
|||||

| 9 کاربر از پست مفید rumrum سپاس کرده اند . | ||
| برچسب ها |
| آیفون, ظرفیت |
| ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
حالت خطی |
|
لحطه تحویل سال جدید : ساعت ۲۱ و ۲ دقیقه و ۱۳ ثانیه روز شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸